На Львівщині правоохоронці на "гарячому" викрили медика в одержанні неправомірної вигоди

На Львівщині правоохоронці на "гарячому" викрили медика в одержанні неправомірної вигоди

27.01.14 12:44 0 786
На Львівщині правоохоронці на «гарячому» викрили в одержанні неправомірної вигоди завідуючого відділом реабілітаційного центру районного медичного закладу.

Працівники Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю обласної міліції під процесуальним наглядом та спільно з прокуратурою області викрили завідуючого відділу реабілітаційного центру районної лікарні.

Ескулапа викрито під час одержання 2400 тисяч гривень від місцевого мешканця із наявними вадами опорно-рухового апарату, за видачу йому фіктивних виписок про проходження лікування із подальшим їх поданням для проходження медико-соціальної експертної комісії з призначення йому інвалідності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Дане правопорушення карається штрафом або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють інші факти одержання таким чином незаконних вигод посадовцем медичного закладу та в черговий раз попереджають посадовців, охочих до протизаконного швидкого заробітку, про кримінальну відповідальність.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

за матеріалами УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ