В Івано-Франківській області за фактом перекидання автобуса відкрито кримінальне провадження

В Івано-Франківській області за фактом перекидання автобуса відкрито кримінальне провадження

27.01.14 16:23 0 810
У с. Добротів, Надвірнянського району перекинувся рейсовий автобус, внаслідок чого постраждали 13 осіб.

23 січня 2014 року, трапилось ДТП в Надвірнянському районі Івано-Франківської області: перекинувся рейсовий автобус з пасажирами.

Виїздом на місце події правоохоронцями було встановлено, що 23.01.2014 р. приблизно о 9.00 ранку в с. Добротів на ділянці дороги Делятин-Рахівчик, 27-річний водій, керуючи маршрутним пасажирським автобусом марки «Еталон», в зв’язку з поганими погодними умовами не впорався з керуванням, з′їхав в кювет дороги та допустив перекидання автобуса. Як було встановлено, на момент ДТП в автобусі знаходилось 30 пасажирів. В результаті ДТП 13 постраждалих госпіталізовано у центральну районну лікарню каретами «швидкої допомоги».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами).

Покарання передбачає штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники нагадують ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ