В Івано-Франківській області розбійникам, яких затримала міліція, суд оголосив вирок

В Івано-Франківській області розбійникам, яких затримала міліція, суд оголосив вирок

27.01.14 17:36 0 843
Як повідомлялося раніше на сайті УМВС України в Івано-Франківській області, міліція затримала злочинну групу, яка протягом січня і лютого 2013 року грабувала жителів Коломийського та Косівського районів.

Злочинці в масках, озброєні битами, ножами та пістолетами, їдучи по вулиці обирали собі жертву. Зупинившись, вибігали та погрожуючи зброєю забирали всі цінні речі у постраждалих. Міліція організувала групу швидкого реагування, яка влаштовувала засідки з метою упіймати зловмисників на гарячому.

Врешті особи були встановлені та в ніч з 9го на 10те лютого їх успішно затримали. Під час обшуку помешкань правопорушників міліціонери вилучили маски та зброю. Також конфіскували автомобіль, за допомогою якого, негідники здійснювали свої напади.

Всього упродовж 2013 року співучасниками злочинної групи вчинено 10 розбійних нападів на території Коломийського та Косівського районів Івано-Франківської області, внаслідок чого потерпілим завдано шкоду на суму понад 20 тис. грн., яку в ході досудового розслідування було добровільно відшкодовано в повному обсязі.

Працівники УБОЗ УМВС в області завершили та передали до Коломийського суду кримінальні провадження, після розгляду яких, судом було прийнято рішення про обрання покарання для правопорушників у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 21 місяця позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати Львівщини ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ