В Ужгороді міліціонери викрили любителя дурман-зілля

В Ужгороді міліціонери викрили любителя дурман-зілля

27.01.14 17:54 0 757
За куріння в забороненому місці раніше судимий ужгородець заплатить штраф, а за марихуану – нестиме кримінальну відповідальність.

Вечірньої пори оперативники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків зупинили на вулиці Станційній в Ужгороді 28-річного місцевого мешканця, котрий курив у невстановленому місці.

Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки пачку з-під цигарок, в якій знаходився паперовий згорток із речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану. Як пояснив сам молодик, дану речовину він знайшов та хотів її вжити, однак міліціонери завадили...

За куріння у невстановленому місці на нього складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дивні обставини щодо ...

КОМЕНТАРІ