Нардеп від УДАРу закликає спортсменів не ставати тітушками

Нардеп від УДАРу закликає спортсменів не ставати тітушками

27.01.14 21:43 0 812
Голова парламентського комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, представник партії УДАР Артур Палатний звернувся до професійних спортсменів і представників силових видів спорту та бойових єдиноборств із закликом не брати участі в протистояннях, спрямованих на фізичне насилля і побиття українських громадян.

За словами народного депутата, йому стало відомо про неодноразові спроби залучення фізично підготовлених спортсменів до участі в сумнівних акціях, що передбачали насильницькі та хуліганські дії по відношенню до мирних громадян.

Артур Палатний наголосив, що в ситуації, коли проти українців розпочато справжній терор, щодня росте кількість жертв та поранених в результаті ескалації конфлікту, політики зобов’язані робити все можливе, щоб утримувати людей від агресії, попереджувати сутички та криваві протистояння.

«У зв’язку з цим звертаюся до українських спортсменів, керівників федерацій, спортивних організацій та клубів з проханням не дати втягнути себе до насильницьких дій та рішуче присікати будь-які авантюри та пропозиції сумнівного характеру. У жодному разі не уподібнюйтесь до молодиків у спортивних костюмах, яких у народі називають тітушками, котрі за 200 гривень продають свою честь та гідність і готові воювати проти власного народу», – заявив народний депутат.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ