Нову пісню Скрябіна про революцію відмовляються ротувати на радіо

Нову пісню Скрябіна про революцію відмовляються ротувати на радіо

27.01.14 08:36 0 1718
Пісню, яку Кузьма Скрябін записав за одну ніч та присвятив останнім подіям в Україні, не хочуть брати радіостанції.

Про це музикант розповів виданню «Взгляд».

За словами Кузьми, його пісню під назвою «Історія» взяла лише одна радіостанція.

«Який ідіотизм з цими радіостанціями. З цими ранковими шоу, які роблять вигляд, що нічого не сталося. Пускають якусь погану попсу, а не композиції, які струну натягують, розумієш? Я їду, перемикаю канали. З 20-ти станцій 16 – «ха-ха-ха» та «хі-хі-хі». Пускають якийсь примітив. Ідіоти, недоумки просто! Тільки одна станція і взяла пісню, решта відморозилися», – обурився музикант.

Крім того, музикант розповів, чому багато артистів не висловлюються з приводу Майдану. На думку Кузьми, вони просто бояться.

«Я знаю, що таке людський страх. Коли я писав гостросоціальні пісні, ніколи в житті ніякої підтримки від представників шоу-бізнесу я не отримував. Коли була пісня «Чувак, нас кинули», я пропонував всім разом заспівати її з купою артистів, а не самому, з їхнього боку був холодок: «Кузьмич, давай ти сам. А ми подивимося», – поділився артист.

«Ніхто не хоче. Жодного разу. Це як зараз на Майдані – 30 осіб камені кидають, а півтори тисячі навколо стоять і знімають все на свої телефони. Тому й бардак такий в країні, що всі пики свої позакривали», – додав він.

Читайте також: Интервью Кузьмы за 8 часов до гибели: Хотел бросить музыку, когда началась война
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Василь Фелик: Міліція ...

КОМЕНТАРІ