У регіонах України люди захоплюють ОДА, на Закарпатті поки пікетують

У регіонах України люди захоплюють ОДА, на Закарпатті поки пікетують

27.01.14 17:15 0 802
У Чернівцях активісти зайняли перший поверх ОДА. Трохи раніше мітингувальники захопили обласну державну адміністрацію у Хмельницькому. А нині по обіді була захоплена ОДА у Івано-Франківську. На під контролем людей також перебувають обласні державні адміністрації Львівської, Тернопільскої та Рівненської областей. Затяжний штурм триває у Луцьку, Черкасах, Житомирі, Сумах та Миколаєві.

А тим часом в Ужгороді кілька сотень мітингувальників пікетують Закарпатську ОДА. Кажуть блокування буде цілодобовим до повного виконання вимог Майдану. Потроху підвозять все необхідне для постійного чергування.

Привезли металеву діжку та розпалили багаття, через яке трапилася невелика сутичка. Військовослужбовці, що дислокуються у будівлі ОДА, вискочили назовні розштовхали людей, схопили діжку і потягли її в середину. Обурені діями міліції, активісти почали кидатися автомобільними скатами, які також були доставлені активістами під облдержадміністрацію. Та це не допомогло, бо оборонці будівлі все ж затягли діжку всередину споруди, розштовхуючи всіх на своєму шляху.

Карпатський об’єктив

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ