На Тернопіллі рятувальники ліквідували пожежу в гуртожитку

На Тернопіллі рятувальники ліквідували пожежу в гуртожитку

27.01.14 09:54 0 736
25 січня о 01:51 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в місті Заліщики на вулиці Крушельницької у 5-ти поверховому гуртожитку №2 аграрного коледжу імені Є.Храпливого.

До місця виклику було направлено два відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду селища Товсте. По прибуттю на місце події встановлено, що горить дві житлові кімнати на 4-му поверсі гуртожитку. Густий та їдкий дим швидко розповсюджувався по будинку. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі двох ланок газодимозахисної служби. Діючи в умовах сильного задимлення працівники державної служби вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. О 02:53 пожежу було локалізовано, а о 03:09 – ліквідовано.

В ході проведення рятувальних робіт працівниками ДСНС врятовано 16 осіб.

Внаслідок пожежі загинула 1 особа, громадянин 1955 року народження, ще 7 осіб з діагнозом «Отруєння продуктами горіння» госпіталізовано до центральної районної клінічної лікарні міста Заліщики. Стан потерпілих задовільний.

Пожежею пошкоджено речі домашнього вжитку у двох кімнатах та 9 коридорних дверей сусідніх кімнат, загальною площею 50 м.кв.

На місці події працювала оперативна група Управління, під керівництвом начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області генерал-майора Євгена Лукавого.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати ...
Наступна новина: В Луцьку підбито підсумки ...

КОМЕНТАРІ