"Міліція Львівщини працює в штатному режимі", - Олександр Рудяк

"Міліція Львівщини працює в штатному режимі", - Олександр Рудяк

27.01.14 10:58 0 677
Міліція Львівщини працює у штатному режимі, забезпечує охорону громадського порядку та не допускає протиправних дій в регіоні. Про це 24 січня під час прес-конференції заявив начальник Головного управління МВС України у Львівській області Олександр Рудяк.

Очільник міліції Львівщині відповів на запитання журналістів щодо ситуації по охороні громадського порядку у місті Львові та області, а також спростував поширенні повідомлення про ніби-то виїзди зі Львова співробітників патрульно-постової служби Залізничного райвідділу міліції та спеціального підрозділу судової міліції «Грифон».

«Протягом останніх тижнів жоден правоохоронець зі Львова не відбув до Києва для участі у тих чи інших заходах. Не потрібно створювати ажіотаж там, де його немає», - наголосив Олександр Рудяк.

Також керівник міліції Львівщини повідомив, що масових звільнень з правоохоронних органів немає.

«За останній період часу надійшло чотири рапорти від працівників підрозділу міліції спеціального призначення «Беркут». Один з них був на охороні громадського порядку в Києві, а троє – на базі «Беркута» у Львові, які навіть не задіювалися до охорони громадського порядку», - додав очільник міліції Львівщини.

Олександр Рудяк повідомив, що відкрито кримінальні провадження за фактом захоплення Львівської ОДА і блокування автодороги Львів – Краківець.

«Нас звинувачують в тому, що ми не починаємо розблоковувати барикади, які зробити люди біля облдержадміністрації, телефонують журналісти. Прийнято рішення, яке погоджено з МВС, не влаштовувати кровопролиття і забезпечити спокій на Львівщині», - зазначив Олександр Рудяк.

Головний міліціонер Львівщини вкотре закликав усіх до виваженості і спокою, а також наголосив на тому, що всі охочі громадяни можуть долучитися до охорони громадського порядку і отримають в цьому повне сприяння з боку правоохоронців.

«Ми не лише готові сприяти цьому, а й надати всі можливості для здійснення спільних заходів з охорони громадського порядку на Львівщині. Якщо хтось володіє інформацією про ті чи інші провокативні дії, чи появу провокаторів з інших регіонів держави - ми миттєво відреагуємо на цю інформацію і всім діям надамо належну правову оцінку», - заявив Олександр Рудяк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ