Правоохоронці та освітяни обговорили питання дитячого дорожньо-транспортного травматизму у Львові

Правоохоронці та освітяни обговорили питання дитячого дорожньо-транспортного травматизму у Львові

27.01.14 19:11 0 834
Минулого року у Львові внаслідок дорожньо–транспортних пригод загинули п’ятеро дітей, ще дев’яносто – травмувалися. Вже цього року у місті сталося сім ДТП за участю неповнолітніх, у яких постраждали восьмеро діток.

Щоби попередити такі випадки, у відділі Державтоінспекції Львівського міського управління міліції відбулась робоча зустріч із представниками управління освіти Департаменту гуманітарної політики міської ради. Правоохоронці та освітяни обговорили основні ризики, що супроводжують дітей на дорозі та шляхи їх подолання.

Результатом проведеної роботи є розроблений комплекс спеціальних заходів на 2014 рік щодо виявлення та усунення факторів, що зумовлюють дитячу дорожньо–транспортну аварійність, а також систему заходів, що будуть здійснюватись з метою запобіжного, виховного впливу на неповнолітніх.

У планах організація у навчальних закладах галереї малюнків на тему «Безпека дорожнього руху очима дітей», огляд–конкурс на кращий куток з безпеки дорожнього руху та проведення міської акції серед учнів навчальних закладів «Напиши листа до водія».

ВДАІ Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ