На Тернопільщині осуджений злодій-рецидивіст став підозрюваним у новому кримінальному провадженні

На Тернопільщині осуджений злодій-рецидивіст став підозрюваним у новому кримінальному провадженні

27.01.14 11:44 0 685
Тернопільські міліціонери висунули обвинувачення у численних крадіжках з крамниць 33-річному тернополянину. Крадій, до слова, вчинив нові злочини, поки переховувався від правосуддя.

Місцем збагачення злодій-рецидивіст із чималим кримінальним минулим обрав магазини побутової та комп’ютерної техніки. Заходив туди, коли наплив покупців був найбільший і менеджери не могли кожному приділити належну увагу. А невдовзі зловмисник швидко залишав приміщення торгового закладу, ховаючи під верхній одяг техніку.

Так, за один день крадій поцупив з трьох магазинів планшет, ноутбук та медіаплеєр. Окрилений удачею тернополянин наступного дня знову прийшов до однієї з крамниць, де напередодні вчинив крадіжку. Але продавці уже пильнували за людиною ззовні схожою на вчорашнього крадія, адже, коли після закінчення робочого дня виявили нестачу товару, уважно переглянули записи відеокамер, де й було зафіксовано факт крадіжки.

Як повідомив перший заступник начальника Тернопільського міськвідділу міліції Казимир Попіль, слідчо-оперативна група прибула на виклик працівників торгового закладу. Підозрюваного затримали, тим більше, що, згідно ухвали суду, за вчинення попередніх майнових злочинів йому уже винесено вирок, виконання якого унеможливлювалося через те, що зловмисник переховувався.

Осудженому і підозрюваному в одній особі висунуті нові обвинувачення. Йому інкримінують частину другу статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: підготовка ...

КОМЕНТАРІ