Голова Володимир-Волинської районної ради вийшов із Партії регіонів

Голова Володимир-Волинської районної ради вийшов із Партії регіонів

27.01.14 20:18 0 1031
Під тиском громади голова Володимир-Волинської районної ради Степан Слащук 24 січня 2014 року написав заяву про вихід із Партії регіонів. Відбулося це після народного віча, коли кілька сотень володимирволинців рушили до районної державної адміністрації, щоби вимагати відставки голови РДА та голови районної ради.

До пікетувальників вийшли голова РДА Валентин Скуба та голова районної ради Степан Слащук. Присутні заявили їм, що не визнають диктаторських законів, ухвалених 16 січня 2014 року, і вимагають від керівників району вийти з Партії регіонів, на якій – кров загиблих активістів національного спротиву.

Голова РДА Валентин Скуба заявив, що обирався народом від Партії регіонів і лави цієї політичної сили залишати не збирається. Відмовився він і написати заяву на звільнення із займаної посади.

Натомість голова районної ради Степан Слащук заявив, що виходить із Партії регіонів. Під тиском громади він змушений був оголосити про скликання 25 січня 2014 року позачергової сесії, на якій мають розглянути питання про недовіру голові РДА Валентину Скубі.

Останнього пікетувальники оточили щільним кільцем та змусили пройтися вулицею до офісу Партії регіонів. На приміщенні, в якому він розташований, було розміщено великий плакат із написом "Партія регіонів". Люди зняли цей плакат, вивіски із офісу, а також зняли прапор. Банер та партійний прапор – спалили.

Згодом активісти пікетували приміщення, в якому розташований офіс Комуністичної партії. Червону комуністичну шмату теж було спалено.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: обставини ...
Наступна новина: На Тернопіллі велосипедиста ...

КОМЕНТАРІ