У Рівненській області рятувальники спільно із соцпрацівниками продовжують профілактичну роботу з населенням

У Рівненській області рятувальники спільно із соцпрацівниками продовжують профілактичну роботу з населенням

27.01.14 18:48 0 848
Співробітники Дубровицького районного сектору Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області постійно проводять профілактичні бесіди із населенням. Рятувальники нагадують громадянам правила пожежної безпеки та наголошують на неухильному їх дотриманні.

Агітаційно-профілактична робота співробітників Служби порятунку «101» направлена на запобігання виникнення надзвичайних подій, у тому числі і пожеж в побуті.

Так, днями рятувальники провели роз’яснювальну роботу з мешканцями Лютинської сільської ради. Зокрема 25 січня співробітники Дубровицького районного сектору Держслужби з НС разом з представником територіального центру соціального обслуговування та представниками сільської ради, провели профілактичний рейд з відпрацювання житлового сектору у селі Лютинськ. Під час цього заходу з населенням проводились бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті, правил безпечного використання побутових газових приладів, діям на випадок виникнення загоряння. Але особлива увага приділялася багатодітнім, неблагополучним сім’ям та одиноким пенсірнерам.

У ході рейду громадян було проінструктовано з правил безпеки у зимовий період як у побуті, так і на вулиці. Людей попередили про небезпеку виходу на лід, ожеледиці та переохолодження, а також роздали пам’ятки та листівки з актуальних сезонних тематик.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ