Василь Фелик: Міліція Прикарпаття контролює стан оперативної обстановки в області

Василь Фелик: Міліція Прикарпаття контролює стан оперативної обстановки в області

27.01.14 08:39 0 923
Міліція й надалі буде реагувати на кожне порушення громадського порядку. На вже збільшено кількість патрульних нарядів з охорони громадського порядку. Правоохоронці спілкуються з населенням, чітко контролюють ситуацію і роблять усе можливе, щоб вона не вийшла з-під контролю.

«Міліція Прикарпаття виконує виключно ті завдання, які на неї покладено законодавством, – повідомив на сьогоднішній прес-конференції начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Фелик. – Усі сили й засоби задіяні для того, щоб упереджувати будь-які провокації, перш за все з боку радикально налаштованих осіб. І я переконаний, що й надалі ми будемо робити усе можливе, щоб ситуація в нашому краю залишалась стабільною. Адже всі розуміють, що обставинами, які склались на сьогоднішній день, можуть скористатись особи, котрі мають намір скоювати тяжкі та особливо тяжкі злочини. Цей процес чітко відстежується, і якщо такі факти матимуть місце, міліція негайно реагуватиме, а ці особи будуть притягуватись до відповідальності.

Міліція Івано-Франківської області продовжує виконувати свої повсякденні функції: охороною громадського порядку, попередженням та розкриттям злочинів і триматиме на контролі стан оперативної обстановки в області.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нову пісню Скрябіна про ...
Наступна новина: У фінальній стадії ...

КОМЕНТАРІ