В Закарпатській області у берегівчанина виявили рушницю під матрацом

В Закарпатській області у берегівчанина виявили рушницю під матрацом

27.01.14 18:58 0 811
Нещодавно, співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського районного відділу внутрішніх справ України в Закарпатській області, ранньої пори, на підставі ухвали Берегівського суду, відповідно до відкритого кримінального провадження провели санкціонований обшук помешкання берегівчанина Яноша.

У ході проведення слідчої дії, тобто обшуку, із під матрацу ліжка спальної кімнати, виявлено та вилучено предмет з виду схожий на гвинтівку із маркуванням на рамі СМ-2, Байкал, 22 LR, калібр 5.6 мм, довжиною 1 м, довжина ствола 70 см, довжина дерев’яного прикладу 30 см, та поліетиленовий пакет із паперовими коробками, в яких знаходилися предмети з виду схожі на патрони калібру 5.6 мм, в кількості 251 штук.

Господар арсеналу так і не зміг пояснити звідки в нього вказане добро. Зауважуємо, що гвинтівка перебувала у досить доглянутому стані, а саме змащена олією для зброї, без іржі та інших дефектів. Наразі, усі виявлені предмети правоохоронцями вилучено у присутності понятих та, відповідно, направлено до наукового – дослідного експертно – криміналістичного центру при Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області для проведення досліджень та експертизи.

Даний факт слідчим Берегівського районного відділу міліції внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого статтею 263 ч.1 кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Начальник Берегівського районного відділу міністерства управління внутрішніх справ в Закарпатській області полковник міліції Олександр Яцканич повідомив, що носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовина або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Повідомив Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ