У приміщеннях, в яких працювала Львівська ОДА – пункт обігріву майданівців

У приміщеннях, в яких працювала Львівська ОДА – пункт обігріву майданівців

27.01.14 18:33 0 812
25 січня 2014 року на позачерговій сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили рішення про розміщення в адміністративних приміщеннях Львівської обласної ради (м. Львів) пункту обігріву населення. За таке рішення проголосувало 70 депутатів обласної ради.

Відповідне рішення депутати затвердили, дотримуючи положення Загальної декларації прав людини, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, з метою захисту населення від несприятливих погодних умов, значного зниження температури та для задоволення потреб населення у матеріяльних засобах і умовах, необхідних для підтримання їх життя, збереження здоров'я та працездатності.

Тому, Львівська обласна рада вирішила розмістити в адміністративних приміщеннях Львівської обласної ради, що розташована за адресою: вул. В. Винниченка, 16, 18, м. Львів, цілодобовий стаціонарний пункт обігріву.

Також депутати доручили начальнику управління майном спільної власності Львівської обласної ради забезпечити підтримання порядку в зазначених адміністративних приміщеннях, організацію охорони пункту обігріву населення; дотримання санітарних норм і заходів протипожежної безпеки; інформування населення про відкриття пункту обігріву населення.

Окрім того, депутати доручили начальнику управління майном спільної власності Львівської обласної ради вжити невідкладних заходів щодо повернення балансоутримувачу приміщень за адресою: вул. В. Винниченка, 16, 18, м. Львів, що перебували в оренді Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчани відзначили ...
Наступна новина: В Ужгороді біля ОДА ...

КОМЕНТАРІ