Львівська обласна рада вимагає відкликати з Києва львівський "Беркут"

Львівська обласна рада вимагає відкликати з Києва львівський "Беркут"

27.01.14 11:25 0 767
Львівська обласна рада вимагає відкликати з Києва львівський "Беркут". Таке рішення прийняте 25 січня 2014 року на засіданні позачергової сесії Львівської обласної ради. Його зачитала депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Галина Чорна. "За" цей документ проголосувало 70.

Відповідно до цього рішення депутати, звернулися до ГУ МВС України у Львівській області негайно відкликати особовий склад спеціального підрозділу міліції "Беркут" з м. Києва.

Депутати Львівської обласної ради також ухвалили звернення до правоохоронців із закликом не брати участі в протистоянні з тими, кого зобов'язані захищати. Від імені територіальної громади Львівщини депутати закликали "не виконувати, згідно із статтею 60 Конституції України, явно злочинних розпоряджень та наказів; вжити необхідних заходів для перебування всіх підрозділів і частин, які розміщені на території Львівської області, у місцях постійної дислокації; а також не брати участі в протистоянні з тими, кого зобов'язані захищати".

Нагадаємо, що 25 січня 2014 року Львівська обласна рада на позачерговій сесії ухвалила рішення про визнання Народної Ради України органом, уповноваженим представляти інтереси народу України, створила виконавчий комітет облради та муніципальну дружину.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ