У Волинській області правопорушників, які розмалювали трафаретами будинки в обласному центрі, притягнуто до адмінвідповідальності

У Волинській області правопорушників, які розмалювали трафаретами будинки в обласному центрі, притягнуто до адмінвідповідальності

27.01.14 10:21 0 719
В ніч із 31 грудня 2013 року на 1 січня 2014 року на кількох фасадах житлових будинків і установ невідомі особи зробили написи «Бандера герой» та «Геть кривавого міністра». Даний факт зареєстрований у журналі єдиного обліку.

Загалом зловмисники нанесли трафаретні написи на десяти будівлях на вулицях Степана Бандери, Богдана Хмельницького, Лесі Українки, Кривий Вал та Глушець.

У ході проведення перевірки за даним фактом встановлено, що адміністративне правопорушення скоїли двоє жителів обласного центру: 1993 та 1996 року народження.

Із порушниками провели профілактичну бесіду та складені адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), згідно з якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Федина: Досі зі сторони ...
Наступна новина: Студент зі Львівщини ...

КОМЕНТАРІ