На Тернопільщині дільничні інспектори міліції і рятувальники об'єднали зусилля для профілактики пожеж серед найбільш уразливих верств населення

На Тернопільщині дільничні інспектори міліції і рятувальники об'єднали зусилля для профілактики пожеж серед найбільш уразливих верств населення

27.01.14 14:10 0 717
Взимку, традиційно, збільшується кількість пожеж, які виникають через нехтування громадянами елементарними правилами безпеки та використання для обігріву несправних чи несертифікованих приладів. Мало не щодня з’являються нові повідомленнями про загорання квартир і приватних будинків, у наслідок яких травмуються, а то й гинуть люди. Саме тому в цю пору тернопільські дільничні інспектори міліції та рятувальники проводять спільні профілактичні відпрацювання населених пунктів краю.

Днями шерифи СДІМ Тернопільського РВ разом із співробітниками управління Державної служби з надзвичайних ситуацій провели бесіди щодо запобігання пожеж із жителями Великих Гаї.

Як стверджують правоохоронці, найбільш уразливими перед небезпекою такого штибу є соціально-неблагополучні, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі старенькі, люди, що зловживають алкоголем, та особи без певного місця проживання. Отож, фахівці найперше навідалися до них.

Рятувальники інструктували громадян з питань експлуатації електронагрівальних приладів, електромережі, пічного опалення, шерифи роздавали тематичні пам’ятки та вручали свої візитівки.

Такі заходи будуть проводитися і надалі й охоплять усю область. Адже, краще біду попередити.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі керівник ...
Наступна новина: В Житомирській області 1460 ...

КОМЕНТАРІ