В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали трьох грабіжників

В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали трьох грабіжників

27.01.14 10:55 0 744
Співробітники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали зловмисників, які, вибивши вікно на першому поверсі багатоповерхівки, нахабно увірвались до помешкання. Побивши 32-річну жінку та двох її гостей, зловмисники прихопили чужу куртку і втекли.

Удосвіта до чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканки спального мікрорайону Мукачева «Росвигово». Заявниця повідомила про те, що до неї увірвались невідомі, вчинили бійку, викрали верхній одяг і втекли. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Близько тижня тривали пошуки зловмисників. Правоохоронці відпрацьовували різні версії. Опитали родичів, сусідів, знайомих і самих потерпілих, так як останні плутались в показах. Врешті–решт оперативники карного розшуку Сергій Міклош та Максим Мадяр вийшли на зловмисників.

Ними виявилися троє чоловіків віком 23-24 роки. Всі вони раніше вже мали проблеми із законом: двоє уже відбували покарання у місцях позбавлення волі, третій був умовно засудженим.

Як з`ясували правоохоронці, компанія тієї ночі випила не одну пляшку горілки. І над ранок, близько 5-ї години, вирішили зайти до знайомої в гості. Певна річ, жінка двері їм не відчинила. Тоді підігріті алкоголем молодики вибили вікно і проникли до квартири. В той момент жінка зі своїм співмешканцем спали в одній кімнаті, в іншій – їхній товариш. Між чоловіками (до слова, всі вони, і зловмисники, і самі господарі, були п`яні) виникла бійка. В результаті одному чоловікові розсікли голову, жінці порізали склом обличчя. Влаштувавши у помешканні справжнє побоїще, непрошені гості зникли так само, як і прийшли - через вікно. А господарка викликала правоохоронців.

Наразі слідчим міськвідділу міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За вчинене молодикам загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Міліція Львівщини ...

КОМЕНТАРІ