В Закарпатській області іршавські міліціонери вилучили у селянина кортик

В Закарпатській області іршавські міліціонери вилучили у селянина кортик

27.01.14 21:46 0 888
В обідню пору працівники Іршавського райвідділу міліції майор Іван Коваль та капітан Богдан Орос проводили відпрацювання у селі Довге. У центрі села на площі в поле зору працівників міліції попав 51-річний чоловік, який палив на автобусній зупинці.

Коли порушника доставили до місцевого пункту дільничного інспектора міліції для складання адмінпротоколу, під час огляду його особистих речей виявили та вилучили предмет, схожий на кортик (кинджал) виробництва Німеччини. Вилучений кортик направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС області.

Як пояснив чоловік, цей кортик він нібито знайшов на березі річки у селі Довге, коли відпочивав.

Даний злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Іршавського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу), що карається штрафом до п′ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, обмеженням волі на строк від двох до п′яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ