В Закарпатській області виноградівські міліціонери здавали заліки зі знання Правил дорожнього руху

В Закарпатській області виноградівські міліціонери здавали заліки зі знання Правил дорожнього руху

27.01.14 15:44 0 727
Нещодавно у Виноградівському РВ УМВС, на виконання вимог відповідного наказу МВС України, було проведено прийом заліків на знання Правил дорожнього руху.

Даний захід проводиться щоквартально з метою перевірки реальних знань ПДР особовим складом, недопущення фактів правопорушень у галузі безпеки дорожнього руху, а також виконання вимог відомчих нормативно-правових актів, які направлені на зміцнення транспортної і службової дисципліни серед співробітників органів внутрішніх справ.

Було створено спеціальну комісію в яку увійшли представник інспекції з особового складу УКЗ УМВС, співробітники Центру з надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, Виноградівської ДАІ.

Здача заліків проходила під керівництвом майора міліції В’ячеслава Магурського. Керівництво Виноградівського РВ УМВС організувало даний профілактичний захід, який спрямований на зміцнення транспортної і службової дисципліни серед підлеглого особового складу, оскільки керівництво МВС пред’являє суворі вимоги до співробітників органів внутрішніх справ. Подібні заходи будуть проводитись регулярно.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді попри мирні ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ