Звернення начальника УМВС України в Хмельницькій області генерал-майора міліції Сергія Шутяка

Звернення начальника УМВС України в Хмельницькій області генерал-майора міліції Сергія Шутяка

27.01.14 12:54 0 704
Шановні мешканці нашого краю! У цей нелегкий для нашої держави час звертаюся до вас із закликом бути виваженими і толерантними один до одного, не піддаватися на провокації задля миру та спокою на Хмельниччині.

Від працівників міліції вимагаю діяти виключно в межах чинного законодавства та не допускати порушення конституційних прав громадян. Наголошую на тому, що на території області та м. Хмельницького міліція не перешкоджала і не буде перешкоджати людям мирно висловлювати свої думки. Проте, якщо будуть провокації, напади на працівників міліції та спроби захоплення державних установ, правоохоронці діятимуть відповідно до чинного законодавства, а винні у протиправних діях нестимуть відповідальність. Тож закликаю організаторів мирних зібрань усвідомити також і свою відповідальність за неухильне дотримання законів України.

Впевнений, що нашим спільним завданням є забезпечення нормальної життєдіяльності м. Хмельницького та інших населених пунктів краю. Для цього всі установи, в тому числі і державні, повинні працювати у звичайному режимі. Тому закликаю вас не блокувати їхню роботу, та дати людям, які там працюють, нормально виконувати свої обов’язки. Будьте свідомими і не піддавайтеся на провокації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ