Волинська область: рятувальники надають допомогу водіям, які потрапили у снігові замети

Волинська область: рятувальники надають допомогу водіям, які потрапили у снігові замети

28.01.14 13:35 0 731
25 січня підрозділи пожежно-рятувальної служби УДСНС України у Волинській області 6 разів залучались до проведення аварійно-рятувальних робіти у зв’язку із ускладненням погодних умов.

Ввечері до ДПРЧ-18 смт Іваничі надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Жашковичі Іваничівського району в полоні снігових заметів перебуває декілька легкових і вантажних автомобілів та 2 рейсових автобуси. На місце події направлені пожежні автомобілі з райцентру та ДПРЧ – 15 смт Локачі УДНС області. Рятувальники взяли на борт пожежних автомобілів загалом 20 людей, частину з яких транспортували до селища Локачі, решту – до смт Іваничі.

Двічі надавали допомогу водіям працівники ДПРЧ-9 м.Горохів УДСНС України області. Близько 6-ї години ранку до служби «101» зателефонували працівники «швидкої допомоги», які через снігові замети не мали змоги дістатися до породіллі в с. Лемишів. Рятувальники на пожежній автоцистерні транспортували вагітну жінку із «переметеного» села до лікарів, які далі доставили її до Горохівської лікарні.

Поблизу с. Сільце водій ватажного автомобіля «Volvo» потрапив у сніговий замет та не міг далі продовжувати рух. Бійці чергової варти ДПРЧ-9 м.Горохова пожежною автоцистерною відбуксирували вантажівку на розчищену частину дороги.

Рятувальники ДПРЧ-15 смт Локачі витягнули з снігових заметів поблизу с. Привітне Локачинського району два легкових автомобілі, в яких знаходилося 8 людей.

В м. Луцьку рятувальники відбуксирували легковий автомобіль із кювету.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львівській області через ...

КОМЕНТАРІ