Правоохоронці Волині встановлюють особу, котра повідомила про замінування багатоповерхівки

Правоохоронці Волині встановлюють особу, котра повідомила про замінування багатоповерхівки

28.01.14 10:27 0 782
Після проведення детального огляду будинку інформація про закладення вибухівки не підтвердилася. Через телефонний жарт евакуювали мешканців із 108 квартир.

О 13:50 в чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області із мобільного зателефонував чоловік і повідомив, що через дві години дев’ятиповерховий будинок вибухне. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, а також експерти-вибухотехніки.

- Насамперед провели евакуацію всіх жителів багатоповерхівки, а це 108 квартир, аби їхньому життю і здоров’ю нічого не загрожувало, - розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Експерти-вибухотехніки перевірили будівлю на наявність небезпечних предметів. У результаті огляду таких не виявлено, тож інформація про замінування не підтвердилася.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, котра вирішила розважитись, повідомивши про псевдозамінування житлового будинку.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі співчуття з ...

КОМЕНТАРІ