Волинська область: рятувальники на пожежній автоцистерні транспортували вагітну жінку

Волинська область: рятувальники на пожежній автоцистерні транспортували вагітну жінку

28.01.14 13:17 0 704
26 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України Волинській області здійснили 5 виїздів для надання допомоги водіям транспортних засобів на автошляхах області. Загалом рятувальники відбуксирували 6 легкових автомобілів та 2 машини швидкої допомоги. На одній із швидких пожежні транспортували породіллю.

26 січня вранці у районі сіл Пірванче-Мерків, що на Горохівщині, на узбіччі дороги застрягла у сніговому заметі швидка. До села Лемешів, де потребувала медичної допомоги вагітна жінка, вона не доїхала.

Медики зателефонували до Служби порятунку «101» та пояснили ситуацію, що склалася. Гаяти не можна ні секунди, тож рятувальники вирушили на допомогу жінці.

Начальник ДПРЧ-9 м.Горохова Вадим Сокол разом із своїми колегами: пожежними Олександром Затіркою та Олександром Дриною, начальником варти Сергієм Петруком та водієм Володимиром Березовським досить швидко дістались потужним автомобілем до села Лемешів. Вони обережно посадили 21-річну майбутню маму в пожежний автомобіль та 15 кілометрів проїхали разом з нею.

Транспортувавши жінку, в якої почалися перейми, до рук медиків, працівники ДСНС оперативно витягли із замету швидку та відбуксирували її до виїзду на трасу Горохів-Нововолинськ.

О 8:00 породілля поступила до пологового будинку, а вже за чверть години вона благополучно народила здорову донечку.

Майбутню рятувальницю назвали Богданою, її щаслива мати щиро подякувала працівникам ДСНС України за допомогу у надзвичайній життєвій ситуації.

УДСНСу Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ