Який жіночий одяг подобається чоловікам і чому

Який жіночий одяг подобається чоловікам і чому

29.01.14 21:01 0 2966
Кожна жінка хоче бути привабливою для протилежної статі. І як би там не посилалися на те, що одяг має бути зручним, практичним, модним, але все одно на підсвідомому рівні ми робимо вибір на користь привабливості.


Звичайно , складно догодити всім відразу. Чоловіки не так примітивні, як може здатися на перший погляд. У кожного є свій смак , свої уподобання і поняття про красу. І зовнішній вигляд дівчини , безсумнівно , дуже важливий для більшості з них. Щоб не помилитися і догодити своєму чоловікові , недостатньо просто почитати думки десь на форумі або попитати знайомих. Все суб'єктивно . Простіше спробувати розібратися в чоловіках з точки зору їх психології , адже саме це їх так чи інакше об'єднує. Спробуємо пояснити , чому одні речі нашого гардероба подобаються протилежній статі , а інші вони не сприймають .


Ось , здавалося б , така банальна річ , як сукня . З першого погляду здається , що все просто: ідеальне облягання на гарній фігурі - запорука успіху. Але давайте подивимося на це з іншого боку . Показуючи відразу всі свої достоїнства чоловікові , ми відкриваємося перед ним . А , як відомо , за вдачею він мисливець , завойовник . Доступна " жертва " буде не так цікава для нього. Тут відіграє свою роль азарт. Якщо ж наше плаття НЕ випинає всі достоїнства , але підкреслює їх (наприклад , поясом на талії і обляганням тільки на грудях ) , то залишає чоловікові простір для польоту фантазії. У жінці повинна бути загадка - це всім відома істина . При легкому подиху вітру поділ буде трохи майоріти , зачаровуючи і залучаючи до вас погляди протилежної статі. Звідси і перевага вільних , легких сарафанів над відвертим і облягаючим сукням. Тут же треба згадати і про помірність у відкритих ділянках тіла. Почуття міри дуже важливе. Відкриваючи відразу все, ми отримаємо зворотний ефект.


Ситуація з спідницями теж не так проста. Міні у поєднанні з довгими красивими ногами виглядає дуже добре і не може не привернути увагу . Але відвертість далеко не завжди доречна. Тонкий витончений натяк - ось кращий засіб . Тому спідниця-дзвін або "сонце" , що підкреслюють талію , до середини стегна або нижче будуть виглядати більш жіночно . Всі ми знаємо , що чоловіки по суті своїй - це дорослі діти. І образ матері для багатьох несвідомо є ідеалом на все життя. Звідси логічно випливає чому чоловіки надають перевагу більш скромному, але витонченому одягу на дівчині. Доречі в Україні модний жіночий одяг ви можете придбати в інтернет магазині leboutique.com.

Багато хто дивується , чому ж хлопці в більшості своїй не люблять жінок у штанях . Адже по тенденціях, які диктує нам мода , штани тепер не приховують фігуру , а навіть навпаки , підкреслюють її . А сорочки прямого крою , наприклад , і чоботи на плоскій підошві йдуть дуже багатьом і добре поєднуються . Так в чому ж заковика ? Справа в тому , що , як би там не було , чоловік хоче відчувати себе сильним , домінувати . Це закладено природою. А ми , претендуючи на спочатку належні їм речі гардеробу , як ніби хочемо витіснити їх , показати свою силу і свободу. Природно , чоловіків це лякає. Дівчата розмивають межу , яка має зробити нас різними. Жіночність - одне з головних достоїнств , яке ми маємо за замовчуванням , і його треба використовувати , а не намагатися сховати в собі . Зовнішня незахищеність як би натякає на можливість чоловіка проявити тут свої якості , і тим самим полестити собі , що їм точно сподобається.


Але навіть враховуючи всі ці деталі , можна зробити одне упущення - помилитися з кольором. Всі ми знаємо , що чоловіки люблять очима. Але на відміну від нас вони менше уваги звертають на деталі , їх цікавить силует , образ в цілому . Тому й перевагу вони віддадуть швидше однотонної забарвленням , ніж строкатим і квітчастим. Малюнок буде відволікати його увагу від самої дівчини , хоча функція одягу тут абсолютно протилежна - підкреслити і залучити. Але не варто відразу одягатися в чорне і нудне . Яскраві кольори вітаються , тільки в помірній кількості і в межах розумного. Синій, червоний , білий можна сміливо використовувати у своєму повсякденному гардеробі , виділяючись при цьому і тим самим привертаючи увагу .

Як виявилося , все не так складно , якщо замислитися над причинами кожного з уподобань. А залишатися стильною і при цьому привертати увагу чоловіків досить просто , якщо знати їхні внутрішні секрети.

Uzinform
Источник: https://leboutique.com/women
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Інтроскоп XIS 6545

КОМЕНТАРІ