У 2013 році розглянуто 16 питань перспективної забудови Чернівців

У 2013 році розглянуто 16 питань перспективної забудови Чернівців

29.01.14 11:12 0 711
У 2013 році архітектурно-планувальним відділом управління містобудування та архітектури містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради на розгляд міської ради та її виконавчого комітету підготовлено відповідно 64 та 38 проектів рішень з різних аспектів містобудівної діяльності. За рахунок земель запасу міста відповідними рішеннями міської ради виділено 105 земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва.

Видано 253 примірники містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок, 209 будівельних паспортів. Розглянуто землевпорядних справ та видано висновків на 1599 земельних ділянок. Проведено 8 засідань архітектурно–містобудівної ради, на яких розглянуто 16 питань перспективної забудови міста.

Службою містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури департаменту в 2013 році внесено в електронну базу даних містобудівного кадастру інформацію щодо наявних землекористувань/землеволодінь на території міста на підставі розроблених 1220 документацій із землеустрою, погоджено 1110 топографічних та кадастрових планів: червоні лінії вулиць, провулків, завулків, проїздів, напрямки інженерних мереж, встановлення охоронних зон. Постійно проводиться підготовка матеріалів на розгляд технічної ради, що діє при департаменті, з питань інженерного забезпечення та підготовки території для розміщення об’єктів архітектури.

Службою постійно надається інформація (довідки) громадянам, МКБТІ, ОКБТІ, нотаріальним конторам, приватним нотаріусам, інформаційному центру Міністерства юстиції України щодо точних назв вулиць, проїздів, провулків, завулків на території міста. При розробці проектів детальної забудови територій службою на розгляд топонімічної комісії міської ради готуються пропозиції щодо надання назв вулицям, провулкам, проїздам. За 2013 рік спільно з Чернівецьким міським комунальним бюро технічної інвентаризації розглянуто та на звернення 56 громадян міста надано довідки про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, впорядковано поштову адресацію вулиці М. Рильського, розроблено адресну схему вул. Стрийської в комплексі з примикаючими до неї садівничими товариствами. Пріоритетним завданням служби залишається підготовка та систематизація матеріалів для бази даних містобудівного кадастру відповідно до нормативних вимог.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ