В Закарпатській області мукачівець, сховавшись у магазині, обікрав його

В Закарпатській області мукачівець, сховавшись у магазині, обікрав його

29.01.14 10:34 0 821
Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся місцевий приватний підприємець, який повідомив про те, що в його магазин проникли невідомі зловмисники й викрали з касового апарату близько 1650 гривень.

Близько опівночі до чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення від власника «АВС» в м.Мукачеві, який повідомив про те, що невідомі особи обікрали його продуктовий магазин.

На місце події виїхали правоохоронці, проте слідів проникнення до магазину виявлено не було. В той же час сам власник запевняв, що приміщення він зачиняв власноруч…

Одразу за справу взялись оперативники карного розшуку, які вже до ранку затримали крадія. Як з`ясував оперуповноважений карного розшуку Сергій Міклош, одним із останніх відвідувачів закладу був 27-річний місцевий мешканець, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові правопорушення. Він і скоїв крадіжку.

Придбавши якийсь дріб`язок у «АВС», цей худорлявий за тілобудовою чоловік вирішив сховатись за холодильною камерою й зачекати, поки хазяїн зачинить магазин… Близько години чоловік там просидів, а коли всі розійшлись, підійшов до касового апарату і викрав з нього всі гроші.

Коли правоохоронці вийшли на злодюжку, той ще не встиг витратити крадені гроші. За даним фактом слідчим міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику, який вже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, хуліганство, зберігання та збут наркотиків, наразі загрожує нове покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ