Закарпаття: на Іршавщині грабіжника засудили до чотирьох років позбавлення волі

Закарпаття: на Іршавщині грабіжника засудили до чотирьох років позбавлення волі

29.01.14 12:59 0 780
Вироком Іршавського районного суду Закарпатської області до 4-х років позбавлення волі засуджено 33-річного жителя села Арданово Іршавського району. Цей раніше неодноразово судимий чоловік опинився на лаві підсудних за скоєння грабежу мобільних телефонів у жінки на вулиці Іршави.

Ввечері потерпіла поверталась додому з будинку своєї покійної мами, за яким вела догляд, бо там ніхто не проживає. Жінка йшла темними вулицями Іршави. Проходячи мимо одного з підприємств, на прохідній побачила незнайомого чоловіка. Той сидів на тротуарі з опущеною головою. Жінка подумала, що він, напевно, п′яний і пішла собі далі. Однак, пройшовши декілька метрів у бік пішохідного мосту, побачила, що той незнайомець йде слідом за нею...

На вулиці, окрім них двох, нікого не було. Жінка злякалась і почала по мосту тікати. Відбігши на кілька метрів, відчула, як хтось схопив її ззаду за комір пальто і почав наносити удари. Від них жінка впала на землю. Вона сильно кричала, але нападник схопив її руками за шию і пригрозив задушити, якщо не буде мовчати. Далі грабіжник став вивертати у жертви кишені, де знайшов два мобільні телефони і відібрав. Далі став вимагати грошей. Однак потерпіла грошей при собі не мала, тож грабіжник пішов собі геть.

Отямившись, потерпіла пішла додому. Біля входу в під′їзд будинку зустріла свою знайому, яка їй допомогла відійти від шокового стану. Далі жінка повідомила про напад своїм рідним та зателефонувала до Іршавського райвідділу міліції.

Правоохоронці відразу виїхали на місце події, даний злочин задокументували і розпочали пошуки нічного грабіжника. Перевірили майже всі торгові точки, які працювали у нічний час у місті. В одному з кафе були відвідувачі, які бачили чоловіка, схожого за описом, на автобусній зупинці. Тоді правоохоронці поїхали у напрямку с.Ільниця, де на дорозі й затримали грабіжника.

Ним виявився 33-річний мешканець с.Арданово Іван, який з викраденими телефонами вирішив навідатись до своїх родичів. Чоловік цей раніше вже мав проблеми з законом і був засуджений до 3-х років позбавлення волі. Однак у колонії він для себе належних висновків не зробив, а повернувшись додому, працювати не хотів, а став знову займатись злодійським ремеслом.

За даним фактом Іршавським районним відділом міліції було проведено досудове розслідування, після закінчення якого справу було передано до суду.

Вироком Іршавського районного суду 33-річного грабіжника засудили за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством) до чотирьох років позбавлення волі.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ