Інформація про напад на прикарпатця так званими тітушками не відповідає дійсності

Інформація про напад на прикарпатця так званими тітушками не відповідає дійсності

29.01.14 17:00 0 793
Дійсно до Івано-Франківської міської лікарні було доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень тулуба та шиї. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група Івано-Франківського МВ УМВС.

Як зазначив перший заступник начальника УМВС в області Олександр Вакуленко, правоохоронці встановили, що мешканець с. Хриплин, 1984 року народження, вранці повернувся додому за місцем проживання. Дружина пішла на роботу, а в будинку із молодою сім’єю проживає дідусь. Приблизно в обідній час чоловік знаходився в кімнаті, переглядав комп’ютер. Коли дідусь заглянув в кімнату то побачив одягнутого онука, однак на його тілі була кров. Старенький спитав: що сталося? Онук неадекватно реагував, сказав, що наближається кінець світу, впав на коліна та почав молитися. Дідусь побіг викликати швидку медичну допомогу. В цей час онук зовсім без одягу вибіг на подвір’я та почав кричати, що наближається кінець світу. Його зупинили сусіди. Після чого приїхала швидка медична допомога. Громадянина госпіталізували.

На медики діагностували у чоловіка два ножові поранення, які не є небезпечними для життя, та третє, яке зачепило серцеву сумку. В лікарні чоловіка прооперували, стан наразі стабільний.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування, вказана інформація внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань, призначені першочергові необхідні експертизи, допитано ряд свідків. Слідство з даного приводу триває.

Зі слів діда ніяких по сторонніх осіб в квартирі не було. На місці події було знайдено два ножі, якими імовірно й було нанесено тілесні ушкодження. Буде призначена і проведена судово-психіатрична експертиза, яка дасть оцінку діям чоловіка.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: За тиждень у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ