Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася зустріч рятувальників з представниками громадських організацій

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася зустріч рятувальників з представниками громадських організацій

29.01.14 09:08 0 813
28 січня за ініціативи Управління ДСНС в області у рамках співпраці з громадськими та волонтерськими організаціями відбулася зустріч рятувальників з керівництвом прикарпатського автоклубу «Оффроуд».

Т.в.о.начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк ознайомив гостей з діяльністю пожежно-рятувальної служби Івано-Франківщини та специфікою роботи рятувальників, зокрема в зимовий період.

У ході зустрічі були обговорені можливі аспекти співпраці у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та надання допомоги населенню. Представники прикарпатського автоклубу наголосили, що, у разі необхідності, готові допомагати на добровільних засадах, адже йдеться про найдорожче – рятування людських життів. Також в ході зустрічі зазначалося, що буде напрацьовуватися відповідна інформаційна база щодо такої співпраці. Така зустріч – це переконливий доказ того, що питання людської безпеки стає громадською справою і є одним із реальних кроків для ефективної взаємодії та проведення спільних заходів, спрямованих на забезпечення безпеки життя мешканців Прикарпаття.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Стюарт: Алонсо може бути ...

КОМЕНТАРІ