Хмельницька область: в регіоні працюють 459 пунктів обігріву населення

Хмельницька область: в регіоні працюють 459 пунктів обігріву населення

29.01.14 09:59 0 793
Станом на ранок 28 січня в населених пунктах Хмельницької області, спільно з місцевими органами влади утворено та забезпечено роботу 459-ти пунктів обігріву населення у розгорнутих наметах та в окремих об’єктах громадського призначення (кафе, торговельних закладах, навчально-виховних комплексах, селищних радах тощо). Всі пункти забезпечені належним температурним режимом, гарячим чаєм, харчуванням та теплим одягом.

Послугами пунктів обігріву можуть скористатися всі охочі, адже вони працюють не лише для безхатьків. Люди, які звертаються за допомогою, мають змогу отримати місце для обігріву та гаряче харчування.

З роботою одного з таких мобільних пунктів обігріву ДСНС мали змогу ознайомитись журналісти місцевих засобів масової інформації. Намет розташований у парковій зоні на березі річки Південний Буг. Послугами рятувальників користуються як рибалки, так і любителі покататися на ковзанах та прості перехожі. Окрім рятувальників, до роботи пункту залучені патронажні сестри Товариства Червоного Хреста, які готові надати кваліфіковану медичну допомогу постраждалим від обморожень та переохолоджень. Щодня намет відвідують до 50 городян.

ДСНС переконливо радить громадянам у період стійких морозів без потреби не залишати помешкань, а у разі появи симптомів загального переохолодження невідкладно звертатись за медичною допомогою!

ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Запорізький "Металург" ...

КОМЕНТАРІ