Звернення голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала до громади Львівщини

Звернення голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала до громади Львівщини

29.01.14 12:06 0 771
Упродовж останніх днів на території Львівщини внаслідок незаконних дії відбулося захоплення адміністративних будівель обласної та окремих районних державних адміністрацій. Працівникам державних органів створили перешкоди для виконання службових обов’язків, що призводить до дестабілізації всіх бюджетних установ галузі медицини, освіти, соціального захисту, культури, тощо.

Звертаюся до осіб, які в даний час блокують адмінбудівлі органів виконавчої влади. Прошу Вас пам’ятати про те, що державні службовці є громадянами України, на яких покладений обов’язок служити народові України, суворо дотримуватися Конституції та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої обов’язки.

Пам’ятайте, що від роботи органів виконавчої влади залежить вчасна виплата зарплат, пенсій соціальних виплат незахищеним верствам населення, забезпечення навчального процесу у школах, дитячих садочках, надання вчасної медичної допомоги, роботи житлово-комунальної сфери тощо.

Прошу Вас проявити поміркованість та виваженість, надавши можливість державним органам влади виконувати свої повноваження, особливо у питаннях формування та виконання бюджету області та забезпечення її життєдіяльності.

Переконаний, що лише шлях компромісу та взаєморозуміння – єдиноправильний у цій ситуації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі телефонні ...
Наступна новина: Луцьк: відключення ...

КОМЕНТАРІ