У Рівненській області під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали власницю помешкання

У Рівненській області під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали власницю помешкання

29.01.14 13:04 0 843
Повідомлення про пожежу, яка виникла в житловому будинку по вулиці Сошенка, що в обласному центрі, за номером «101» надійшло 27 січня о 13:44 в оперативно диспетчерську службу Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Негайно за сигналом тривоги на місце виклику було направлено рятувальників другої державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

По прибуттю вогнеборці відразу ж приступили до пошуку людей в помешканні та одночасно ліквідації пожежі. Бійцям Держслужби з НС довелося працювати в апаратах захисту органів дихання, адже всі приміщення житлового будинку були сильно задимленні продуктами горіння. В одній із кімнат рятувальники помітили літню жінку, яка через густе задимлення не могла самотужки знайти виходу з помешкання. Пенсіонерку вогнеборці швидко вивели з будинку на свіже повітря, після чого переконавшись, що життю жінки нічого не загрожує, оперативно ліквідували пожежу.

Пізніше було встановлено, що пожежа виникла в приміщенні кухні, де загорівся телевізор. Остаточні обставини пожежі наразі встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Українці завжди були ...

КОМЕНТАРІ