Андрій Клюєв обговорив із делегацією Європарламенту шляхи стабілізації ситуації в Україні

Андрій Клюєв обговорив із делегацією Європарламенту шляхи стабілізації ситуації в Україні

30.01.14 17:38 0 739
Глава Адміністрації Президента України Андрій Клюєв зустрівся зі Спеціальною делегацією Європейського Парламенту на чолі з Головою Комітету Європарламенту у закордонних справах Елмаром Броком.

Під час бесіди в Адміністрації Президента були обговорені шляхи врегулювання внутрішньополітичної ситуації в Україні на основі взаємоприйнятного компромісу шляхом широкого діалогу влади з опозицією та громадянським суспільством, спільних зусиль з метою стабілізації ситуації та утримання від застосування насильницьких методів.

За його словами, для цього мають бути узгоджені позиції влади та представників опозиції, а також врахована позиція представників громадських організацій. Влада відкрита до діалогу, підкреслив Андрій Клюєв.

«Головне - заспокоїти суспільство, зупинити протистояння. В жодному разі не можна допускати кровопролиття. Це чудово розуміють представники влади і опозиційних сил», - сказав він. Після стабілізації ситуації Україна має продовжити євроінтеграцію, наголосив Глава Адміністрації України.

Депутати Європейського Парламенту підтвердили високу увагу з боку Європейського Союзу до подій в Україні та висловили готовність будь-яким чином посприяти мирному врегулюванню ситуації. В цьому контексті Елмар Брок привітав останні рішення Верховної Ради України щодо скасування деяких законів від 16 січня 2014 року як крок на шляху виходу з кризи.

Прес-служба Президента України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львівщина: в області триває ...

КОМЕНТАРІ