Волинське підприємство “ІРС Сістем” на італійському обладнанні виготовляє макаронні вироби найвищої якості та за прийнятними цінами

Волинське підприємство “ІРС Сістем” на італійському обладнанні виготовляє макаронні вироби найвищої якості та за прийнятними цінами

30.01.14 13:11 0 936
Сучасне італійське обладнання, автоматизована виробнича лінія, просторі приміщення цехів, якісна сировина та комфортні умови праці: головні запоруки виробництва продукції найвищої європейської якості. Це все — про волинське підприємство “ІРС Сістем”, яке виробляє макарони, які відомі краянам під торговими марками “AVANTI” та “Farinella”.

Виробничу лінію підприємства оглянув заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк. Зокрема, нині в цехах цілодобово працює виробнича лінія потужністю 500 тонн макаронів на місяць. Увесь технологічний процес, а це замішування тіста, формування, високотемпературне сушіння та охолодження, - займає від 4 до 6 годин. Усі системи повністю автоматизовані.

Разом з тим, вже розпочався монтаж другої лінії виробництва, яка дозволить збільшити його потужність до 1,5 тис тонн на місяць. Нині на виробництві працює 40 чоловік, середня заробітна плата становить 2,5 тис грн, а після запуску нового обладнання кількість робочих місць зросте.

Як розповів директор ТОВ “ІРС Сістем” Сергій Давидюк, підприємство використовує волинське борошно. Оптова ціна кілограма макаронних виробів нині становить 5-6 грн за кг. а загалом же її постачають у 12 областей України.

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк зазначив, що саме такий бізнес має стати прикладом, адже виробляє якісну продукцію за доступною ціною. “Ми підтримуємо такі підприємства. Тут створені робочі місця, сплачуються податки. На Волині, на італійському обладнанні, з місцевої сировини виробляють продукцію найвищої європейської якості”, - зауважив Віталій Карпюк.

А підтвердженням доброго смаку продукції будуть слова Галини Мірошниченко, яка працює пакувальницею на підприємстві ось уже два роки: “Сама купую наші макарони і всім своїм знайомим рекомендую, бо смачно!”, - стверджує вона.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: виставка ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ