Луцьк: прокурор міста Сергій Данілін поінформував депутатів міської ради про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності у ІІ-у півріччі 2013 року

Луцьк: прокурор міста Сергій Данілін поінформував депутатів міської ради про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності у ІІ-у півріччі 2013 року

30.01.14 11:13 0 851
На розгляд депутатів міської ради було внесено питання «Про інформацію прокурора міста Луцька про стан законності, заходи щодо зміцнення та результати діяльності на території міста Луцька за ІІ-ге півріччя 2013 року». Обранці громади вирішили не заслуховувати доповідь прокурора міста Сергія Даніліна, а одразу перейти до запитань.

Так, Сергій Григоренко поцікавився у доповідача, чи відповідає дійсності інформація, що працівників міської ради та міського голову викликали у прокуратуру для дачі пояснень щодо вивішення біля приміщення Луцької міської ради прапора Європи та розміщення на в’їздах до міста знаків ЄС.

Також він зауважив, що чисельність працівників прокуратури та міліції, порівняно з 1991 роком, збільшилася у кілька разів.

Сергій Данілін зазначив, що й справді працівники прокуратури спілкувалися з представниками міської ради щодо цих питань.

Крім того, він підтвердив про збільшення чисельності працівників прокуратури. За його словами, це зумовлено виробничою необхідністю. Він повідомив, що з прийняттям нового Кримінального кодексу значно зросло навантаження на працівників прокуратури.

Також свої запитання до Сергія Даніліна задали Роман Бондарук, Андрій Осіпов, Григорій Пустовіт, Сергій Сівак, Богдан Шиба.

Зрештою, обранці громади вирішили взяти інформацію прокурора міста до уваги.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Хмельниччина: розбудова ...

КОМЕНТАРІ