Волинська область: рятувальники продовжують звільняти автобуси, вантажівки та легкові автомобілі із снігових заметів (фото, відео)

Волинська область: рятувальники продовжують звільняти автобуси, вантажівки та легкові автомобілі із снігових заметів (фото, відео)

30.01.14 10:04 0 1014
28 січня рятувальники підрозділів У ДСНС у Волинській області звільнили із снігових заметів 47 одиниць автотранспорту, надали допомогу 82 особам, що потрапили у скрутну ситуацію внаслідок снігопадів та сильного вітру.

Майже 6 годин тривали аварійно-рятувальні роботи в місті Нововолинську на вулиці Сокальській, де в «полоні» снігових заметів на слизькій дорозі вранці опинились 3 автобуси та 6 вантажних автомобілів. Рятувальники ДПРЧ-5 надали допомогу водіям по буксируванню їх транспортних засобів на безпечну ділянку дороги.

Поблизу с. Литовеж Іваничівського району о 14:40 в результаті обледеніння дорожнього покриття не мали змоги продовжувати рух 6 автобусів, 3 вантажних та 12 легкових автомобілів, в яких знаходилося загалом 30 людей. За допомогою тросу рятувальники ДПРЧ-5 м. Нововолинська на пожежній автоцистерні підвищеної прохідності відбуксирували кожен із цих транспортних засобів, чим надано допомогу 30 особам.

Рятувальники ДПРЧ-18 смт Іваничі поблизу с. Клопочин вивільнили із заметів 9 легкових автомобілів.

Загалом з початку снігопадів рятувальники надали допомогу 162 громадянам, відбуксирувавши 74 одиниці автотранспорту різного типу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обама прагне скоротити ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ