УГКЦ запрошує до участі в паломництві на канонізацію Папи Івана Павла ІІ

УГКЦ запрошує до участі в паломництві на канонізацію Папи Івана Павла ІІ

30.01.14 11:51 0 916
Патріарший паломницький центр УГКЦ запрошує на паломництво «Слідами святих ХХ століття: Папи Івана Павла ІІ та Папи Івана ХХІІІ – від народження до канонізації». Паломництво розпочнеться 23 квітня і триватиме до 29 квітня. Як відомо, канонізація Папи Івана Павла ІІ та Папи Івана ХХІІІ відбудеться цьогоріч у Римі 27 квітня.

Про це інформує департамент інформації УГКЦ.

Шлях паломництва: Львів – Вадовіце – Краків – Венеція – Мілан – Берґамо – Рим – Ватикан – Відень – Львів. Останній день подачі документів – 10 лютого 2014 року.

«Паломництво стане для вас нагодою взяти участь в непересічній історичній події: канонізації блаженного Папи Івана Павла ІІ, який жив та проповідував своїм життям святість посеред нас та у наш час.

Мабуть, ви також брали участь у заходах з нагоди приїзду Папи в Україну і тріумфуюча зустріч Понтифіка у Львові та в Києві залишила приємний спогад у вашому серці, поглибивши вашу віру. Отож, радо просимо вас приєднатися до прощі до Риму, щоб на власному досвіді пережити єднання у молитві з цілим світом під покровом блаженного, а невдовзі − святого Папи Івана Павла ІІ», − зазначають організатори прощі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ