В Івано-Франківській області рятувальники вивільнили зі снігових заметів 3 автомобілі

В Івано-Франківській області рятувальники вивільнили зі снігових заметів 3 автомобілі

30.01.14 12:49 0 825
29 січня о 06:30 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №13 м. Городенка поступило повідомлення про те, що на автодорозі Татарів-Камінець-Подільський поблизу села Поточище Городенківського району з’їхав з дороги та потрапив в сніговий замет автомобіль «Рено Кенго». Рятувальники, які прибули до місця виклику, за допомогою спеціальної техніки та буксирувального тросу витягли автомобіль на безпечну ділянку дороги.

О 08:30 год. до городенківських рятувальників поступило повідомлення про надання допомоги водію автомобіля ДАФ, транспортний засіб якого потрапив в сніговий замет на автодорозі поблизу села Семаківці Городенківського району. Рятувальники, прибувши до місця виклику, вивільнили автівку зі снігового замету на проїжджу частину дороги.

Ще одне повідомлення про надання допомоги надійшло до городенківських рятувальників о 09:02 год. Як з’ясувалося на місці події, поблизу села Тишківці Городенківського району потрапив в сніговий замет автомобіль марки МАЗ. Рятувальники за допомогою спеціальної техніки відбуксирували вантажівку на безпечну ділянку дороги.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ