Понад 200 мільйонів гривень єдиного соціального внеску сплатили великі підприємства Львівщини

Понад 200 мільйонів гривень єдиного соціального внеску сплатили великі підприємства Львівщини

30.01.14 12:21 0 775
Протягом жовтня – грудня 2013 року суб’єкти господарювання, які перебувають на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у м.Львові МГУ Міндоходів, сплатили 201,6 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. При цьому, в грудні 2013 року великі платники перерахували понад 73,7 млн. гривень вказаного платежу.

Слід зазначити, що усі великі підприємства подають звіти щодо сум нарахованого єдиного соціального внеску засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису, адже це найбільш зручний та комфортний спосіб спілкування з органами Міндоходів.

Нагадаємо, що процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Міністерство доходів і зборів України розпочало з 1 жовтня 2013 року. Саме з цього періоду суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в органах Державної казначейської служби України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ