Львівщина: виставка «АгроТехСервіс-2014»

Львівщина: виставка «АгроТехСервіс-2014»

30.01.14 13:02 0 733
З 12 по 14 березня 2014 року в м. Запоріжжі у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться XIII спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки та технологій «АгроТехСервіс 2014».

В рамках проекту традиційно будуть представлені спеціалізовані експозиції «Біопаливо. Інноваційні технології», «Переробка сільгосппродукції». Також вперше на виставці буде приділено особливу увагу тематиці «Органічне землеробство», яке має серйозні перспективи розвитку на території України.

Компанії-учасники представлять аграріям сільськогосподарську техніку та комплектуючі до неї, автозаправні комплекси та обладнання, біопаливні технології, засоби захисту рослин і добрива в т.ч. органічні, посівний матеріал, обладнання для тваринництва, системи поливу і багато іншого.

У разі зацікавленості в участі у даному заході звертайтесь до відділу зовнішньоекономічних зв’язків, виставок та реклами КРТПП за телефоном (0522) 351856, 240289 або електронною поштою expo@chamber.kr.ua, контактна особа – Гетьманенко Наталія.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині уряд ...
Наступна новина: Волинське підприємство “ІРС ...

КОМЕНТАРІ