Через погодні умови відсутній доїзд до 20 населених пунктів Львівщини

Через погодні умови відсутній доїзд до 20 населених пунктів Львівщини

30.01.14 17:02 0 774
Проїзд автомобільними дорогами державного і місцевого значення в основному забезпечено. У зв’язку з сильним вітром та хуртовиною на окремих ділянках доріг загального користування у Бродівському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Радехівському та Сокальському районах періодично утворюються перемети. Унаслідок цього відсутній доїзд до 20 населених пунктів та ускладнений до 16 населених пунктів, зокрема:

у Бродівському районі – відсутній до 7 (Висоцько, Салашка, Гаї-Дитковецькі, Грималівка, Королівка, Шишківці, Бучина), ускладнений до 3 (Лучківці, Паньківці, Новичина);

у Золочівському – ускладнений до 4 (Жуків, Махнівці, Торгів, Поморяни);

у Радехівському районі – ускладнений до 2 (Стоянів, Вузлове);

у Сокальському районі – відсутній до 13 (Зубків, Домашів, Стоївка, Хлівчани, Лешків, Волиця, Корчів, Діброва, Перетоки, Реклинець, Стремінь, Варяж, Лучиці) та ускладнений до 7 (Тартаків, Теляж, Ульвівек, Скоморохи, Ільковичі, Переспа).

Залишається ускладненим проїзд вантажного автотранспорту на автодорогах Броди-Тернопіль, Радехів-Луцьк, Жовква-Червоноград-Ковель.

До снігоочисних робіт на дорогах області уночі 29 січня було залучено 74 одиниці спеціальної техніки, з них 3 ротори. Зранку 29 січня кількість залученої техніки збільшено до 114 одиниць, з них 6 роторів (додаткові ротори залучено на автодорогах Жовква-Червоноград-Ковель та на дорогах місцевого значення у Бродівському і Золочівському районах).

За добу 28 січня підрозділами ДСНС України надано допомогу 93 учасникам дорожнього руху на автодорогах Сокальського, Миколаївського, Кам’янка-Бузького, Жидачівського, Буського та Бродівського районів.

Службою автомобільних доріг у Львівській області у взаємодії з райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування, з залученням підрозділів ДСНС України, вживаються заходи з розчистки доріг та забезпечення доїзду до всіх населених пунктів на території області.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 29 січня збережеться на дорогах ожеледиця, по півночі території місцями ожеледь, вдень подекуди пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети. Прогноз на 29 січня – хмарна погода з проясненнями, часом невеликий сніг, по півночі території місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний 9-14 м/с, вдень подекуди пориви 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, температура повітря вдень 5-10° морозу.

Шановні учасники дорожнього руху!

Управління ДАІ ГУМВСУ у Львівській області закликає бути якомога обережнішими, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

За значного погіршення погодних умов радимо водіям тимчасово утриматися від поїздок, особливо, на далекі відстані та у нічний час. Також просимо вас не залишати автомобілі на проїзній частині, адже це суттєво ускладнює роботу снігоприбиральної техніки.

Тим, хто таки зібрався у дорогу, нагадуємо: перед поїздкою слід неодмінно перевірити технічний стан автомобіля, переконатися, що все гаразд. Не зайвим буде також подбати про достатній запас палива.

Будьте уважними за кермом, дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах. За умов недостатньої видимості – неодмінно вмикайте ближнє світло фар!

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Нові призначення у ...

КОМЕНТАРІ