У Львівській області у Пустомитах, Мостиськах, Самборі райради проголосили владу Народної Ради

У Львівській області у Пустомитах, Мостиськах, Самборі райради проголосили владу Народної Ради

30.01.14 16:41 0 1025
29 січня 2014 року на сесії Пустомитівської районної ради за пропозицією голови фракції ВО "Свобода" Павла Городечного депутати ухвалили рішення про визнання Народної Ради України органом, уповноваженим представляти інтереси народу України, про повернення раді делегованих повноважень РДА та створили виконавчий комітет районної ради.

Також депутати проголосували за створення муніципальної дружини та заборону Партії регіонів та Комуністичної партії.

28 січня відбулася позачергова сесія Мостиської районної ради, на якій депутати за пропозицією фракції ВО "Свобода" проголосували за визнання Народної Ради, створення виконкому та муніципальної дружини. Голова фракції Партії регіонів оголосив про саморозпуск фракції. Депутати райради закликали "регіоналів" також написати заяви про вихід з партії. Після сесії депутати запломбували кабінет голови райдержадміністрації.

На позачерговій сесії Самбірської районної ради, окрім рішення про визнання Народної Ради, повернення делегованих повноважень та створення виконкому, депутати підтримали пропозицію голови фракції ВО "Свобода" Андрія Бобака про заборону Партії регіонів та комуністів. На сесії виступив депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Осип Магур. Також депутати ухвалили рішення про створення в кабінеті голови райдержадміністрації пункту обігріву населення. Голова Самбірської РДА подав заяву про вихід з Партії регіонів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Standard & Poor’s ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ