Андрій Холявка: "У Львівській обласній раді вчинено провокацію"

Андрій Холявка: "У Львівській обласній раді вчинено провокацію"

30.01.14 15:03 0 920
Пізно ввечері 28 січня у Львівській обласній раді відбулася провокація за участі агресивних молодиків у масках. Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи події 28 січня в адмінбудинку на вул. В. Винниченка, 18.

"На третьому поверсі зібралися на нараду депутати (вони цілодобово чергують в будинку) та представники Народної самооборони, які приступали до охорони третього поверху, де розміщені кабінети керівництва, апарату та депутатських комісій облради. Молодикам в масках на другому поверсі це не сподобалося і вони почали вигукувати, що хтось хоче захопити обласну раду тощо", – зазначив депутат.

За словами Андрія Холявки, Львівській обласній раді нема сенсу захоплювати приміщення, яке їй належить, в якому працюють керівництво, апарат, депутати обласної ради, що мають вільний доступ до будинку ради.

"Хочу нагадати, що обласна рада того ж дня, коли проголосувала за визнання влади Народної Ради, ухвалила рішення про повернення приміщень, орендованих облдержадміністрацією, а також рішення, яке врегульовує присутність громадських активістів в адміністративному будинку на Винниченка, 18 (створення пункту обігріву). Якщо хтось вирішив, що тут не можуть перебувати депутати обласної ради, то ці люди явно не на боці національного спротиву", – констатував Андрій Холявка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: 29 січня в Україні ...

КОМЕНТАРІ