П'ять років позбавлення волі отримав 30-річнний чоловік за спробу контрабандного ввезення наркотиків на Україну

П'ять років позбавлення волі отримав 30-річнний чоловік за спробу контрабандного ввезення наркотиків на Україну

30.01.14 18:03 0 802
Нещодавно Жовківським районним судом оголошено вирок 30-річному місцевому мешканцю, який організував міжнародний канал контрабандного постачання сильнодіючих психотропних речовин на територію України.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали 30-річного мешканця Жовківського району, який намагався провезти через митний кордон України, у схованці свого автомобіля «Volkswagen Golf», особливо небезпечний наркотичний засіб, а саме героїн. Під час затримання чоловіка, він заходився в стані наркотичного сп’яніння.

В ході слідства було встановлено, що чоловік неодноразово перевозив через кордон України наркотичні речовини, а саме герої, амфетамін та інші психотропні речовини.

З урахуванням того, що чоловік повністю визнав свою вину у скоєному та тісно співпрацював зі слідством, Жовківський районний суд визнав його винним за ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних речовин), ч. 1 ст. 209 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів) та призначено покарання у вигляді 5-ти років позбавленням волі з конфіскацією всього належного йому майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ