У Львівській області у Червонограді двоє чоловіків побили свою знайому під час розпивання спиртних напоїв

У Львівській області у Червонограді двоє чоловіків побили свою знайому під час розпивання спиртних напоїв

30.01.14 09:28 0 833
Штраф та громадські роботи призначив Червоноградський міський суд двом чоловікам, які нанесли легкі тілесні ушкодження своїй знайомій під час розпивання спиртних напоїв.

Так, 19 жовтня 2013 року двоє чоловіків гостювали у своєї 35-річної знайомої та розпивали спиртні напої. Згодом між ними виникла суперечка під час якої 39-річний чоловік наніс удар жінці по потилиці та повалив її на підлогу. Його 40-річний товариш, також підійшов до лежачої на підлозі потерпілої і почав завдавати їй множинні удари руками в живіт.

Згідно висновку судово-медичного експерта чоловіки умисно спричинили потерпілій тілесні ушкодження у вигляді крововиливів позаду лівого вуха, на правому передпліччі і на правій гомілці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Однак, потерпіла з обвинуваченими досягли примирення та уклали мирову угоду. Під час підготовчого судового засідання жінка повідомила, що матеріальних та моральних претензій до обвинувачених немає. Враховуючи угоди між потерпілою та обвинуваченими суд засудив 40-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.125 КК України та призначив йому 160 годин громадських робіт, а 39-річному чоловікові штраф у розмірі 510 грн.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ