На Рівненщині міліція менш ніж за добу затримала чоловіка, причетного до трьох крадіжок

На Рівненщині міліція менш ніж за добу затримала чоловіка, причетного до трьох крадіжок

30.01.14 15:23 0 796
Працівники міліції Дубровицького районного відділу затримали 39-річного чоловіка, який здійснив ряд крадіжок із торгівельних об’єктів у Дубровицькому районі.

Про крадіжку з кафе «Зустріч», що в місті Дубровиця та спробу проникнення до продуктового магазину «Продукти» в селі Лютинськ цього ж району до чергової частини райвідділу повідомили їх власники. Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце злочину було встановлено, що невідома особа шляхом розбиття скла та відгинання металевої решітки на віконній рамі проникла до кафе «Зустріч» звідки здійснила крадіжку товарно-матеріальних цінностей на суму 940 гривень.

39-річний Ігор намагався ще обікрасти магазин «Продукти», але не довів свій злочинний намір до кінця, оскільки за віконним склом знаходились металеві ґрати, через отвір яких він не зміг потрапити до приміщення магазину.

– Під час досудового розслідування за допомогою професійних вмінь слідчого відділу була розкрита ще одна крадіжка, яка трапилася в квітні 2013 року з кафе «Діброва», що у селі Осова Дубровицького району, - зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Василь Зелінський. – Тоді крадій викрав гроші та товарно-матеріальні цінності на суму більше 4 500 тисяч гривень.

Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Катерина Семенюк,

Дубровицький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: Львівщина: подяка!

КОМЕНТАРІ