У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

30.01.14 09:12 0 797
За добу до міліції надійшло 14 повідомлення про скоєння крадіжок. За 13 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— До міліції повідомив 34-річний рівнянин Володимир, що невідомі особи скоїли крадіжку з офісу по вулиці Княгині Ольги. Зловмисники проникли в приміщення, пошкодивши вхідні двері та зламавши сейф. Невідомі особи заволоділи грошима в сумі близько 40 тисяч гривень.

— 19-річний рівнянин Юрій повідомив, що невідомі особи в приміщення одного з розважальних закладів обласного центру по вулиці Київській викрали його речі. Зловмисники заволоділи банківською карткою з якої в подальшому зняли гроші в сумі близько 1200 гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку грошей з будинку 18-річного Андрія з Березнівського району скоїв його брат 14-річний Андрій. Хлопець заволодів коштами в сумі близько 1200 гривень.

— 33-річний Роман з Володимирецького району повідомив, що з його новобудови в селі Чаква невідомі особи викрали електрорубанок, шуруповерт та бензопилу. Зловмисники проникли до житла, зламавши замок вхідних дверей. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ